False False
Documenten
Voor deze pagina zijn één of meerdere downloadbare documenten beschikbaar:
Retourformulier
Klachten en retouren

Garantie & Retour

Hebt u een klacht over een product of onze dienstverlening dan kunt u op de volgende manier met ons in contact komen:

  • Per email, via info@webvitaal.nl 
  • Telefonisch, onder nummer 070-3010693
  • Middels het formulier voor retourzending van producten op deze pagina 


U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. 

Op elke klacht reageren wij inhoudelijk binnen 5 werkdagen. Kunnen wij u niet naar tevredenheid helpen dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel (https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/thuiswinkel).

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/). Voor het terugzenden van één of meer producten kunt u gebruik maken van het webformulier op deze pagina. Ook kunt u het retourformulier downloaden en printen indien u de voorkeur geeft aan een papieren versie. Daarnaast kunt u gebruik maken van het formulier op de achterzijde van uw factuur.

Op alle door ons geleverde producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat betekent dat u recht heeft op een product dat nieuw, compleet en onbeschadigd is. Meer over wettelijke garantie leest u hier (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product).  

Daarnaast heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na melding aan ons 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de door ons eventueel berekende verzendkosten zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het online formulier invullen of de papieren versie downloaden naar ons sturen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Webvitaal bv
Laan van Waalhaven 323
2497 GL Den Haag


Uitzonderingen retourneren

Uitgezonderd van retourzending zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Tevens uitgesloten zijn producten die slechts een korte houdbaarheid hebben en producten die gekoeld bewaard dienen te worden en derhalve kunnen bederven binnen de herroepingstermijn van 14 dagen.Retourformulier

Goederen waarvoor u de overeenkomst herroept:
Klantnummer of email adres
Factuurnummer
Naam
Eventueel toelichting, wat stuurt u terug, wat is uw klacht
 
Captcha image
Show another codeToon een andere code
Na verzending van het formulier kunt u de goederen naar ons retourneren, waarna wij het orderbedrag aan u terugbetalen.